Garantie si Retur

DECLARATIE DE GARANTIE
Garantia acordata de societatea noastra nu incalca drepturile consumatorului, prevazute de legislatia in vigoare (Legea 449/2003 si O.G.21/1992 rep).

  • Termenul de garantie pentru produsele cumparate din magazinul nostru este de 30 zile de la data cumpararii.
  • Produsele reclamate in termenul de garantie, care prezinta defecte de fabricatie vor fi inlocuite. Pentru inlocuire, produsul trebuie sa fie insotit de factura (bon fiscal), si adus la sediul nostru din Str.Tache D. Ionescu nr.1,sector 1,Bucuresti.
  • Nu se pot returna produsele daca acestea nu prezinta defecte de fabricatie , ci defecte datorate unei proaste
    utilizari (pietre sparte sau pierdute, bijuterii rupte, bijuterii oxidate (innegrite) ).
  • Returul produselor se face pe cheltuiala clientului indiferent de motivul returului, transportul cade in sarcina clientului

Garantia este acordata cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare care insotesc produsul.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
1. a nu se folosi produsul in medii corozive, in activitati menajare, activitati care implica socuri mecanice.
2. a nu se introduce produsul in solventi, detergenti, aburi;
3. a nu se curata decat cu substante special destinate pentru curatarea argintului sau in ateliere specializate de reparatii bijuterii;
4. societatea noastra nu se considera responsabila pentru deteriorarea produselor ca urmare a eventualelor modificari/reparatii
efectuate de orice persoana/atelier de reparatii bijuterii.

Termenul de garantie acordat este de 30 zile.

INLOCUIRE SI RETUR:
Produsele reclamate in termenul de garantie care prezinta defecte de fabricatie vor fi inlocuite. Pentru inlocuire, produsul trebuie sa fie insotit de factura (bon fiscal) si adus 1a sediul nostru din Str. Tache Ionescu nr. 1, sector l, Bucuresti.

Nu se pot returna produsele daca acestea nu prezinta defecte de fabricatie, ci defecte datorate unei proaste utilizari (pietre sparte sau cazute, bijuterii rupte, bijuterii oxidate (innegrite).

O data cumparat, produsul poate fi returnat / schimbat in 14 zile lucratoare. Daca a fost expediat prin curier, pretul transportului cade in sarcina clientului. Banii se returneaza in contul clientului in maxim 3 zile lucratoare de la primii ea produsului.

Garantia este asigurata cu conditia respectarii instructiunilor de folosinta care insotesc produsul. Garantia acordata nu incalca drepturile consumatorului, prevazute de legislatia in vigoare (Legea 449/2003, 0G21/1992 rep. si OGU34/2014).

Pretul bijuteriilor din argint este la bucata, nu la gramaj !

Gramajul este pur informativ si poate varia in functie de dimensiunea produsului !

Dimensiunile la inele sunt in mm si reprezinta diametrul interior.

Pentru orice alta informatie legata de produs va rog sa ma contactati la nr de tel: 0742 044 707 sau pe email : mihaelabanca@gmail.com