TERMENI SI CONDITII

 

Acest acord („Contractul”), impreuna cu documentele la care se face referire, stabileste termenii si conditiile prin care PFA BANCA N. MIHAELA va propune sa utilizati:
site-urile noastre: www.arielsilver.ro, fie ca oaspete, fie ca un utilizator inregistrat si indiferent de cum le accesati.
Cititi cu atentie acesti termeni de utilizare inainte de a incepe sa utilizati site-ul deoarece acestea vor crea un acord obligatoriu intre dvs. si noi si vom guverna relatia noastra in timp ce utilizati site-urile web si aplicatiile noastre. Prin utilizarea site-ului nostru, indicati ca ati citit, ati inteles, ati luat in considerare si acceptati acesti termeni de utilizare si ca sunteti de acord sa respectati aceste conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.
Site-ul nostru este operat de catre PFA BANCA N. MIHAELA. Suntem inregistrati in Romania sub numarul de companie RO40839673, cu sediul social Str. Tache Ionescu nr. 1, sector 1, Bucuresti.

1. Accesarea site-ului nostru
1.1. Accesul la site-ul nostru este permis doar temporar si ne rezervam dreptul de a retrage sau modifica serviciul/ produsul pe care il furnizam pe site-ul nostru fara notificare (a se vedea mai jos). Nu vom fi raspunzatori daca, din orice motiv, site-ul nostru este indisponibil in orice moment sau pentru orice perioada.
1.2. Din cand in cand, putem restrictiona accesul la anumite parti ale site-ului nostru, sau la intregul nostru site, utilizatorilor care s-au inregistrat la noi.
1.3. Daca alegeti sau aveti la dispozitie un cod de identificare a utilizatorului, o parola sau orice alta informatie, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie sa tratati aceste informatii ca confidentiale si nu trebuie sa le dezvaluiti unei terte parti. Avem dreptul sa dezactivati in orice moment codul de identificare al utilizatorului sau parola, fie ca ati ales sau alocati de noi, daca, in opinia noastra absoluta / discretie, nu ati respectat niciuna dintre prevederile acestor conditii de utilizare .
1.4. Sunteti responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru. Sunteti, de asemenea, responsabili pentru a va asigura ca toate persoanele care acceseaza site-ul nostru prin intermediul conexiunii dvs. la internet sunt constiente de acesti termeni si ca se conformeaza acestora.

2. Crearea unui cont si utilizarea site-urilor web, a aplicatiilor si a sistemelor de cont
2.1. Numai persoanele care au implinit varsta de 18 ani / 18 ani pot crea si utiliza un cont cu serviciile www.arielsilver.ro
2.2. Sunteti de acord sa ne furnizati intotdeauna informatii exacte si complete, inclusiv daca ne furnizati numele, adresa dvs. sau proprietatea dvs., data nasterii, adresa de e-mail, umarul de telefon si / sau orice informatii despre cartea de credit sau de debit sau detaliile contului bancar. Vom folosi aceste informatii in conformitate cu Politica de confidentialitate.
2.3. Sunteti de acord sa nu va partajati contul sau datele de conectare cu nimeni. Nu veti vinde, nu veti transfera sau nu veti permite altei persoane sa va acceseze contul sau acreditarile de conectare. Veti fi in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii contului dvs. si a acreditarilor de conectare.
2.4. Sunteti de acord sa ne anuntati imediat daca observati orice incalcare a securitatii, inclusiv orice pierdere, furt sau acces neautorizat sau divulgarea contului dvs. sau a acreditarilor de conectare.
2.5. Puteti sa va intrerupeti sau sa va suspendati contul in orice moment contactand-ne la office@arielsilver.ro
2.6. Putem rezilia sau suspenda contul dvs. daca determinam, la discretia noastra absoluta, ca:
2.6.1. Ati incalcat sau incalcati orice termen din prezentul acord;
2.6.2. Serviciile noastre s-au oprit sau vor inceta sa ofere toate serviciile/ produsele din zona sau tara dvs.;
2.6.3. Incetarea contului dvs. ar fi in interesul superior pentru serviciile noastre, furnizorii de servicii sau orice terte parti;
2.7. In cazul in care contul dvs. este inchis, nu veti mai avea acces la acesta, inclusiv, fara a se limita la, niciunul dintre datele asociate contului, continutul, informatiile, istoricul sau serviciile acestuia. In cazul in care contul dvs. este reziliat, PFA BANCA N.MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licentiatorii sau orice alte terte parti legate de noi nu vor avea nici o responsabilitate fata de dvs. De asemenea, ne rezervam dreptul de a rezilia orice alte conturi pe care le-ati creat sau le-ati creat in viitor.
2.8. Prin prezenta, recunoasteti ca ati citit, ati inteles, ati luat in considerare si sunteti de acord ca crearea si utilizarea oricaror conturi create de dvs. cu ajutorul serviciilor noastre implica riscul ca acest cont sa fie incheiat sau suspendat si ca, de fiecare data cand utilizati site-urile sau aplicatiile PFA BANCA N.MIHAELA, veti avea in vedere riscul si respectati intotdeauna regulile stabilite in acest Acord si va purtati corespunzator.

2.9. Daca ne transmiteti orice idei creative, sugestii sau materiale („Ideile nedorite”), acordati PFA BANCA  N. MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, furnizorii de licente si / sau orice alte terte parti legate de noi, , drepturi si licente irevocabile, subcontractabile, transferabile, atribuite, neexclusive si fara redeventa de a utiliza, reproduce, distribui, adapta, modifica, traduce, crea lucrari derivate din public, realiza, afisa in mod public, accesibile publicului, comunica publicului, vinde, ofera spre vanzare si importa toate ideile nesolicitate, inclusiv toate drepturile de autor, marcile comerciale, secretele comerciale, brevetele, desenele, drepturile industriale si toate celelalte drepturi intelectuale si de proprietate aferente, in orice mediu cunoscut sau dezvoltat in continuare, in orice scop, comercial sau altfel, inclusiv impartasirea ideilor nesolicitate cu altii, fara nici o compensatie pentru dvs. In
masura in care este necesar, sunteti de acord sa va angajati sa executati si sa livrati toate documentele si sa efectuati toate actiunile necesare sau de dorit pentru a va asigura ca drepturile de utilizare a ideilor nesolicitate care ne sunt acordate, asa cum este specificat mai sus, sunt valabile, eficiente si aplicabile . In plus, renuntati la orice afirmatie potrivit careia utilizarea de catre PFA BANCA N. MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licentiati, licentiati sau orice alte terte parti legate de noi, de ideile dvs. nedorite si incalcari ale drepturilor dvs., inclusiv morale drepturi de proprietate, drepturi de publicitate, drepturi de proprietate sau alte drepturi si drepturi de credit pentru materialele sau ideile stabilite in acestea.
2.10 In timpul utilizarii site-ului web si a sistemelor de cont, trebuie sa respectati toate legile, regulile si reglementarile aplicabile in jurisdictia in care locuiti, precum si regulile suplimentare stabilite prin acordul nostru cu dvs. si regulile care guverneaza utilizarea dvs. a serviciilor si produselor noastre.
2.11 In mometul lansarii unei comenzi, va angajati sa furnizati date complete si adevarate despre dumneavoastra asa cum sunt prezentate in pagina de autentificare si formularul de comanda. Aceste date vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al acestui site. Asiguram confidentialitatea datelor dumneavostra, acestea nu vor fi furnizate catre terti, respectand cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Utilizand acest site veti primi un nume de utilizator si o parola. Sunteti direct raspunzatori de pastrarea confidentialitatii acestora si de actiunile desfasurate sub numele dumneavoastra de utilizator. Arielsilver.ro isi rezerva dreptul de a va face diverse comunicari si notificari pe adresa de e- mail furnizata de dumneavoastra, incetarea acestei actiuni putand fi oricand facuta la cererea dumneavoastra expresa.Lansarea comenzii presupune acceptul dumneavostra a termenilor si conditiilor descrise.

3. Tranzactiile incheiate prin site-ul nostru si raspunderea noastra fata de dvs.
3.1. Rolul nostru este de furnizor de produse si suntem autorizati sa incheiem un contract cu dvs. Vom face acest lucru luand in considerare cererea de oferta/ comanda dvs., si apoi va vom trimite un e-mail prin care confirmati detaliile comenzii dvs. si furnizand o legatura cu Termenii si conditiile.
3.2. Dupa ce v-ati indicat acordul dvs. cu Termenii si conditiile si cu termenii stabiliti in e-mail utilizand link-ul furnizat in e-mail, un contract va aparea intre dvs. si Furnizor.
3.3. Contractul dvs. are loc cu Furnizorul, iar responsabilitatea pentru furnizarea produselor revine exclusiv Furnizorului.
3.4 Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile, deoarece acestea vor fi obligatorii din punct de vedere juridic pentru dumneavoastra dupa ce v-ati indicat acordul cu acestea, direct sau prin confirmarea produsului rezervat la furnizor.
3.5.Recunoasteti si sunteti de acord ca nu vom fi trasi la raspundere si nu ne asumam nicio raspundere in nici un fel pentru intarzieri in furnizarea de produse.
3.6 MODALITATI DE PLATA :
3.6.1. Plata ramburs la curier.
sau
3.6.2. Ordin de plata in contul firmei deschis la : BCR, IBAN : RO07RNCB0081163010910001
sau
3.6.3 Ridicare din magazin : Str.Mendeleev nr. 18 – 20 , sector 1 , Bucuresti
sau
prin plata cu cardul prin intermediul euplatesc.ro
3.6.4 Toate preturile din magazinul online contin TVA

4. Drepturile de proprietate intelectuala
4.1. Suntem proprietarul sau licentiatul tuturor proprietatilor intelectuale de pe site si aplicatiile noastre, precum si materialele publicate pe site-ul nostru. Aceste lucrari sunt protejate de legile si tratatele privind drepturile de autor din intreaga lume. Noi, PFA BANCA N.MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licentiatorii sau orice alte terte parti legate de noi detin si rezerva toate drepturile de proprietate intelectuala si alte drepturi si titluri,toate datele si continutul inclus in acestea , inclusiv conturi de utilizator, titluri, obiecte, jurnale de chat, lucrari de arta, grafica, desene, fotografii, imagini, sunete, compozitii si inregistrari muzicale si metode de functionare.
4.2. Va acordam o licenta revocabila limitata, neexclusiva, netransferabila si revocabila de a utiliza si de a va bucura de site-ul, aplicatiile si sistemul de conturi PFA BANCA N.MIHAELA numai pentru scopuri personale, necomerciale si conditionate in mod expres de respectarea conditiilor acestei Acord. Cu exceptia cazului in care ne permitem altfel in scris, sa nu vindeti, sa copiati, sa schimbati, sa imprumutati, sa inversati, sa decompilati, sa derulati script, sa traduceti, sa inchiriati, sa acordati garantii de interes, sa transferati, sa publicati, serviciile si produsele de tip PFA BANCA N.MIHAELA (proprietatea intelectuala „PFA BANCA N. MIHAELA.”).
4.3. Recunoasteti si sunteti de acord ca, daca nu va acordam o licenta, intr-un contract scris semnat, nu puteti utiliza niciodata una dintre marcile noastre comerciale, marci de servicii, nume de comercianti, logo-uri, nume de domeniu, taglines. Orice reproducere, redistribuire sau modificare a serviciilor/ produselor noastre si a proprietatilor acestora sau utilizarea serviciilor si produselor PFA BANCA N. MIHAELA sau a proprietatilor sale, care nu sunt conforme cu prezentul acord, este interzisa in mod expres si poate conduce la sanctiuni civile si / sau penale.
4.4. Recunoasteti si sunteti de acord ca nu veti avea nici un drept de proprietate sau alte proprietati in contul dvs. si ca toate drepturile din si in contul dvs. sunt si vor fi detinute pentru totdeauna in beneficiul serviciilor/ produselor noastre.
4.5. Recunoasteti si sunteti de acord ca nu aveti nicio revendicare, drept, titlu, proprietate sau alt interes de proprietate asupra continutului site-urilor si / sau aplicatiilor si / sau altor credite acumulate prin intermediul site-urilor, aplicatiilor sau sistemelor de cont ale serviciilor PFA BANCA N. MIHAELA , indiferent de orice oferta oferita sau platita in schimb.
4.6. Recunoasteti si sunteti de acord ca PFA BANCA N. MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licentiatii sau orice alte terte parti legate de noi nu vor fi raspunzatori in nici un fel pentru eliminarea, modificarea, deprecierea, hacking-ul sau orice alte daune sau orice pierdere de orice fel cauzata continutului site-ului web, aplicatiilor, conturilor si / sau sistemelor de cont, inclusiv stergerea oricaror site-uri web, aplicatii, conturi, sisteme de cont si / sau a oricaror credite acumulate.
4.7. Puteti sa tipariti o copie si sa descarcati extrase din orice pagina din site-ul nostru pentru referinta personala si puteti atrage atentia celorlalti din cadrul organizatiei dvs. asupra materialelor postate pe site-ul nostru.
4.8. Nu trebuie sa modificati in nici un fel hartia sau copiile digitale ale materialelor pe care le-ati imprimat sau descarcate si nu trebuie sa utilizati niciun fel de ilustratii, fotografii, secvente video sau audio sau orice grafica separata de orice text insotitor.
4.9. Statutul nostru (si cel al unor contribuabili identificati) ca autori ai materialelor de pe site-ul nostru trebuie sa fie intotdeauna recunoscut.
4.10. Nu trebuie sa utilizati nicio parte a materialelor pe site-ul nostru in scopuri comerciale fara a obtine o licenta de la noi sau de la licentiati.
4.11 Daca imprimati, copiati sau descarcati orice parte a site-ului nostru, incalcand acesti termeni de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va inceta imediat si, la alegerea noastra, trebuie sa returnati sau sa distrugeti orice copie a materialelor pe care le-ati facut.
4.12. Daca sunteti proprietar al drepturilor de autor sau agent al acestuia si credeti ca continutul publicat pe site-urile noastre sau in aplicatiile noastre sau in alta parte, incalca drepturile de autor, trimiteti un anunt Departamentului juridic cu:
– semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului drepturilor de autor; – o descriere a muncii protejate prin drepturi de autor pe care o sustineti ca a fost incalcata; – adresa URL a locatiei de pe site sau o captura de ecran a locatiei din aplicatia care contine materialul pe care il pretuiti incalca drepturile; – adresa dvs., numarul de telefon si adresa de e-mail; – o declaratie din partea dvs. ca aveti o credinta de buna credinta ca utilizarea contestata nu este autorizata de proprietarul drepturilor de autor, de agentul sau sau de lege; si – o declaratie facuta de dvs., facuta sub sanctiunea pedepsei, ca informatiile de mai sus din anuntul dvs. sunt exacte si ca sunteti proprietarul drepturilor de autor sau persoana autorizata sa actioneze in numele proprietarului drepturilor de autor.
Email: omihaelabanca@gmail.com
Retineti ca aceste notificari sunt notificari legale si ca serviciile PFA BANCA N.MIHAELA pot furniza copii ale acestor notificari participantilor in litigiu sau tertilor, la discretia sa sau conform legii. Politica de confidentialitate nu protejeaza informatiile furnizate in aceste anunturi.

5. Bazati-va pe informatiile postate

5.1. Comentariile si alte materiale postate pe site-ul nostru nu au intentia de a constitui sfaturi cu privire la care ar trebui sa se bazeze.
5.2. Prin urmare, refuzam orice raspundere si responsabilitate care decurg din orice incredere acordata acestor materiale de catre orice vizitator pe site-ul nostru sau de catre oricine care poate fi informat cu privire la continutul sau.

6. Site-ul nostru se schimba regulat
6.1. Am depus mult efort pentru imbunatatirea serviciilor noastre. Prin urmare, site-ul nostru este actualizat in mod regulat si putem modifica continutul in orice moment. Daca apare necesitatea, este posibil sa suspendam accesul la site-ul nostru sau sa il inchidem la nesfarsit. Sunteti de acord ca ne putem modifica, actualiza, suspenda sau restrictiona accesul la orice caracteristici, parti sau intregul site si / sau aplicatie, in orice moment, fara notificare sau raspundere fata de dvs. In plus, intelegeti si sunteti de acord ca PFA BANCA N.MIHAELA ar putea schimba orice cerinte privind specificatiile de sistem necesare pentru a instala si utiliza aplicatiile sau site-ului, in acest caz sunteti singurul responsabil pentru a va asigura ca indepliniti cerintele pentru orice software suplimentar necesar hardware, pentru a utiliza aplicatiile sau site-urile.
6.2. Oricare dintre materialele de pe site-ul nostru ar putea sa nu mai fie actualizate la un moment dat si nu avem nicio
obligatie de a actualiza orice material, oricare ar fi acesta.

7. Raspunderea noastra pentru materialul de pe site
7.1. PFA BANCA N. MIHAELA si materialele afisate pe site-ul nostru va sunt furnizate in baza „asa cum este” si „la dispozitie”, fara garantii, garantii sau reprezentari de orice fel, exprese sau implicite. In cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, noi, alti membri ai grupului de companii si partile terte legate de noi excludem in mod expres:
7.1.1. Toate conditiile, garantiile si alti termeni care altfel ar putea fi impuse de statut, de dreptul comun sau de legea capitalului.
7.1.2. Orice raspundere pentru orice pierdere directa, indirecta sau consecventa suferita de orice utilizator in legatura cu site-urile noastre sau in legatura cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizarii site-urilor web, a aplicatiilor, a sistemelor de cont si / legate de acesta si orice informatii si / sau materiale postate pe acesta, inclusiv:
7.1.2.1. pierderea de venituri sau venituri;
7.1.2.2. pierderea afacerii;
7.1.2.3. pierderea profitului sau a contractelor;
7.1.2.4. pierderea economiilor anticipate;
7.1.2.5. pierderea de date;
7.1.2.6. pierderea fondului comercial;
7.1.2.7. timp pierdut de management, indiferent daca este de cauza delictuala (inclusiv neglijenta), incalcarea contractului sau altfel, chiar daca este previzibila.
7.2. Acest lucru nu ne afecteaza raspunderea pentru moartea sau vatamarea corporala care decurge din neglijenta noastra, nici raspunderea noastra pentru denaturarea frauduloasa sau denaturarea unei chestiuni fundamentale si nici o alta raspundere care nu poate fi exclusa sau limitata conform legii aplicabile.

8. Despagubiri
8.1. Prin prezenta sunteti de acord si sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati si sa pastrati inofensiv serviciile noastre, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licentiati, licentiati sau orice alte terte parti legate de noi, ofiterii si directorii nostri si impotriva oricaror revendicari, procese pagube, pierderi, datorii si costuri care apar direct sau indirect sau rezulta din utilizarea sau utilizarea necorespunzatoare a site-ului web, a aplicatiilor, a sistemelor de cont, a serviciilor PFA BANCA N. MIHAELA, a oricaror incalcari ale oricaror prevederi ale prezentului Contract sau ale Politicii de confidentialitate orice incalcare de catre dvs. a dreptului oricarui tert.
8.2. PFA BANCA N.MIHAELA isi rezerva dreptul, pe propria cheltuiala si in exclusivitate si exclusiva, sa-si asume apararea exclusiva si controlul oricarei chestiuni supuse in alt mod despagubirii de catre dvs., in care chiar veti colabora cu compania noastra in afirmarea oricarei aparari disponibile.

9. Informatii despre dvs. si despre vizitele dvs. pe site-ul nostru
9.1. Monitorizam si putem procesa informatii despre dvs. in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate.
9.2. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu o astfel de prelucrare si garantati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

10. Incarcarea materialului pe site-ul nostru

10.1. De fiecare data cand utilizati o functie care va permite sa incarcati materiale pe site-ul nostru sau sa contactati alti utilizatori ai site-ului nostru, trebuie sa respectati standardele de continut stabilite in acesti termeni. Garantati ca orice astfel de contributie nu respecta aceste standarde. In cazurile in care o astfel de contributie nu este conforma cu aceste standarde si este un motiv pentru o reclamatie sau o litigiu, sunteti de acord si sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice incalcare a acestei garantii.
10.2. Orice materiale pe care le incarcati pe site-ul nostru vor fi considerate neconfidentiale si ne-proprietate si avem dreptul de a utiliza, copia, distribui si dezvalui catre terti orice material in orice scop. De asemenea, avem dreptul de a dezvalui identitatea dvs. oricarei terte parti care sustine ca orice material publicat sau incarcat de dvs. pe site-ul nostru constituie o incalcare a drepturilor sale de proprietate intelectuala sau a dreptului la confidentialitate.
10.3. Sunteti responsabil si raspunzator pentru toate comunicarile, informatiile, imaginile, materialele, continutul si exactitatea transmise, incarcate sau postate pe site, aplicatiile sau sistemele noastre de cont de catre noi si orice terta parte.
10.4. Prin prezenta sunteti de acord si sunteti de acord ca niciuna dintre comunicarile, informatiile, imaginile, materialele si continutul lor nu vor fi supuse nici unei obligatii, fie ca sunt confidentiale, atribuite sau nu, din partea PFA BANCA N.MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, serviciul, furnizorii, licentiatorii, licentiatii sau orice alte terte parti legate de noi nu vor fi raspunzatori pentru utilizarea si dezvaluirea tuturor comunicarilor, informatiilor, imaginilor, materialelor si continutului acestora. Renunti la orice drepturi morale pe care le-ai avut in continutul pe care l-ai postat in cea mai mare masura permisa de legile din jurisdictia ta.
10.5. Prin prezenta, reprezentati, garantati si sunteti de acord ca comunicatiile, informatiile, imaginile, materialele si continutul acestora nu vor incalca drepturile unor terte parti.
10.6. Avem dreptul de a elimina orice material sau postare pe care le faceti pe site-ul nostru daca, in opinia noastra, aceste materiale nu respecta standardele de continut stabilite in acesti termeni.

11. Virusi, hacking si alte infractiuni
11.1. Nu trebuie sa utilizati in mod abuziv site-ul nostru introducand cu buna stiinta virusi, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt daunatoare sau daunatoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau baze de date conectate la site-ul nostru.
11.2. Daca ati incalca aceasta prevedere, ati comite o infractiune in conformitate cu Legea privind abuzul de informatii din anul 1990. Vom raporta o astfel de incalcare autoritatilor competente in materie de aplicare a legii si vom coopera cu aceste autoritati prin dezvaluirea identitatii dvs. catre acestea. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va inceta imediat.
11.3. Nu vom fi raspunzatori pentru nici o pierdere sau dauna cauzata de un atac, de virusi sau de alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic, care pot sa va infecteze echipamentele, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare datorate utilizarii site-ului dvs. la descarcarea oricarui material postat pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.
12. Conectarea la site-ul nostru si eliminarea legaturilor
12.1. Poti sa te conectezi la site-ul nostru, cu conditia sa faci acest lucru intr-un mod corect si legal si sa nu ne distrugi reputatia sau sa nu profiti de el, dar nu trebuie sa stabilesti o legatura care sa sugereze orice forma de asociere sau in context gresit.
12.2. Textul legaturii adecvate ar trebui sa fie intotdeauna utilizat in linkurile care indica site-ul nostru web.
12.3. Site-ul nostru nu trebuie sa fie incadrat pe niciun alt site sau sa utilizeze tehnologii similare in legatura cu continutul site-ului. Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de conectare fara notificare. Site-ul de pe care il conectati trebuie sa respecte in toate privintele standardele de continut stabilite in acesti termeni.
12.4. Daca doriti sa utilizati orice material pe site-ul nostru, altul decat cel indicat mai sus sau pentru a ne conecta in scopuri comerciale, va rugam sa adresati cererea dvs. la mihaelabanca@gmail.com
12.5. Sunteti de acord ca, daca solicitam stergerea unui link catre site-ul nostru care se afla sub controlul dvs., veti sterge imediat linkul.
12.6. Daca doriti sa eliminam un link catre site-ul dvs. care este inclus pe acest site, va rugam sa ne contactati. Cu exceptia cazului in care aveti un drept legal de a solicita indepartarea, o astfel de indepartare va fi la discretia noastra.

13. Link-uri de pe site-ul nostru

13.1. In cazul in care site-ul nostru contine legaturi catre alte site-uri si resurse furnizate de terte parti, aceste linkuri sunt furnizate numai pentru informatiile dvs.
13.2. Nu avem control asupra continutului acestor site-uri sau resurse si nu acceptam nici o responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea aparea din cauza utilizarii de catre dvs. a acestora.

14. Limitarea raspunderii
14.1. In nici un caz si in absenta unei teorii juridice, in cazul unui contract, raspundere stricta sau altfel, PFA BANCA MIHAELA nu va fi raspunzator fata de dvs. sau orice alta persoana pentru orice incident indirect, incidental, consecvent, special, exemplar sau punitiv daune de orice fel (inclusiv daune pentru pierderea afacerii, pierderi de date, pierderea fondului comercial sau profituri pierdute) sau orice daune pentru neglijenta grava de orice fel (inclusiv daune pentru intrerupere de munca sau orice alte daune sau pierderi comerciale ) care decurg din utilizarea sau folosirea incorecta a serviciilor PFA BANCA N. MIHAELA. In niciun caz, PFA BANCA N.MIHAELA nu va fi raspunzator pentru niciun fel de daune care depasesc orice suma pe care ati platit-o companiei PFA BANCA N.MIHAELA pentru furnizarea de servicii si produse, daca exista, in timpul celor sase / 6 / luni imediat inainte de data producerii cauzei dvs. de
actiune.
14.2. Fara a aduce atingere limitarilor de raspundere mentionate mai sus, nimic din acest acord nu va limita raspunderea PFA BANCA N.MIHAELA:
14.2.1. pentru daune cauzate de vatamarea vietii, a corpului sau sanatatii din cauza unei incalcari neglijente a indatoririlor sau a unei incalcari intentionate sau neglijente a indatoririlor de catre un reprezentant legal sau de catre o persoana folosita pentru a indeplini o obligatie a serviciilor/ produselor noastre;
14.2.2. pentru alte daune rezultate din incalcarea grava de neglijenta catre compania noastra sau incalcarea intentionata sau neglijenta de serviciu a unui reprezentant legal sau a unei persoane care a indeplinit o obligatie a serviciilor noastre;
14.2.3. pentru abatere intentionata;
14.2.4. pentru daunele rezultate din incalcarea neglijenta a unei obligatii esentiale in executarea contractului in masura in care este tipic si previzibil;
14.2.5. pentru orice garantie acordata de PFA BANCA N.MIHAELA;
14.2.6. pentru orice raspundere in conformitate cu legislatia aplicabila in materie de raspundere a serviciilor si produselor
14.3. Deoarece anumite state sau jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru anumite tipuri de pierderi sau daune, in astfel de state sau jurisdictii raspunderea PFA BANCA N.MIHAELA va fi limitata la cea mai mare masura permisa de legea aplicabila.

15. Jurisdictia si legea aplicabila
15.1. Instantele din Romania vor avea jurisdictie neexclusiva asupra oricarei reclamatii care decurge din vizitarea site- ului nostru sau care se refera la acesta, desi ne pastram dreptul de a initia o actiune impotriva dvs. pentru incalcarea acestor conditii in tara dvs. de resedinta sau in orice alta tara relevanta.
15.2. Acesti termeni de utilizare si orice litigiu sau revendicare care decurge din sau in legatura cu acestea sau cu obiectul sau forma lor (inclusiv litigiile sau revendicarile necontractuale) va fi guvernata si interpretata in conformitate cu legislatia Romaniei .

16. Rezolvarea alternativa a litigiilor
16.1. Pentru orice litigiu intervenit sunteti de acord sa incercati mai intai sa negociati informal cu PFA BANCA N.MIHAELA orice reclamatie sau disputa pentru cel putin 30 / treizeci zile.
16.2. Trebuie sa notificati PFA BANCA N. MIHAELA in legatura cu orice pretentii pe care le aveti prin trimiterea unui anunt catre: Departamentul Juridic, Bucuresti, Str.Tache D.Ionescu nr.1, sector 1
16.3.Aceasta clauza nu va avea niciun efect asupra drepturilor legale de initiere a unei proceduri judiciare in cazul unui litigiu si nu va suspenda nici un termen legal de prescriptie aplicabil la introducerea unei creante.

17. Variatii
17.1. Putem revizui acesti termeni de utilizare in orice moment prin modificarea acestei pagini. Sunteti incurajat sa verificati din cand in cand aceasta pagina pentru a observa orice schimbari pe care le-am facut, deoarece sunt obligatorii pentru dvs. Unele dintre dispozitiile cuprinse in acesti termeni de utilizare pot fi, de asemenea, inlocuiti de prevederi sau anunturi publicate in alta parte pe site-ul nostru.

18. Parteneriatul
Recunoasteti si sunteti de acord ca nici o afacere in comun, parteneriat, angajare sau relatie de agentie nu exista intre dvs. si PFA BANCA N.MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licentiati, licentiati sau orice alte terte parti legate de noi, ca urmare a acestei Acordul si / sau utilizarea de catre dvs. a site-urilor, aplicatiilor si / sau sistemelor de cont ale serviciilor PFA BANCA N. MIHAELA.

19. Atribuirea
19.1. Prin prezenta, recunoasteti si sunteti de acord ca PFA BANCA N.MIHAELA poate atribui acest Acord, in totalitate sau partial, oricarei persoane sau entitati in orice moment cu sau fara consimtamantul dvs.
19.2. Prin prezenta, confirmati si sunteti de acord ca nu puteti acorda Contractul fara consimtamantul scris prealabil al PFA BANCA N. MIHAELA si ca orice alocare neautorizata de catre dvs. va fi nula si neavenita.

20. Renuntare
20.1. Omiterea PFA BANCA N.MIHAELA de a aplica orice prevedere a prezentului acord nu va fi interpretata in niciun caz ca o renuntare la o astfel de prevedere si nici nu va afecta in vreun fel dreptul oricarei parti de a aplica in continuare toate aceste dispozitii ulterior. Orice renuntare de la PFA BANCA N.MIHAELA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licentiati, licentiati sau orice alte terte parti legate de noi de orice prevedere, conditie sau cerinta a prezentului Acord nu constituie o renuntare la orice obligatie viitoare de a se conforma acestora dispozitie, conditie sau cerinta.

21. Separabilitate
21.1. Daca o prevedere a prezentului Acord este considerata nevalabila sau inaplicabila in masura maxima permisa pentru a afecta intentia partilor, iar restul acestui Acord va continua sa fie in vigoare si in vigoare.
21.2. Daca nici o prevedere nu poate fi reformata, orice astfel de prevedere va fi considerata separabila de termenii acordului si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricaror prevederi ramase.

22. Rubricile
22.1. Titlurile din prezentul acord nu au niciun efect juridic si sunt furnizate numai in scopuri informative.

23. Termen
23.1. Prezentul Contract va intra in vigoare de la data la care ati indicat ca il acceptati, in mod explicit sau prin utilizarea site-urilor web, a aplicatiilor si / sau a sistemelor de cont ale PFA BANCA N.MIHAELA si va dura atat timp cat veti continua sa utilizati site-urile, aplicatiile si / sau sisteme de cont de servicii PFA BANCAN. MIHAELA.
23.2 Puteti incheia acest acord prin simpla incetare a folosirii site-urilor web, a aplicatiilor si / sau a sistemelor de cont ale PFA BANCA N.MIHAELA.
23.3. Puteti inchide contul dvs. prin notificarea PFA BANCA N. MIHAELA la mihaelabanca@gmail.com

24. Supravietuirea
24.1. Clauzele 2.2-2.4 (inclusiv), 3, 4, 7, 8, 10, 14-22 (inclusiv) vor supravietui incetarii prezentului acord si vor continua sa fie in vigoare.

25. Intregul acord
25.1. Prezentul Acord reprezinta un acord complet intre dvs. si PFA BANCA N.MIHAELA privind utilizarea site-ului web, a aplicatiilor si a sistemelor de cont si inlocuieste orice acorduri anterioare sau contemporane intre dvs. si PFA BANCA N.MIHAELA.
25.2. Aceasta clauza nu are efect si va coexista cu Termenii si conditiile s actuale, va coexista si nu va inlocui orice alte politici ale PFA BANCA N.MIHAELA mentionate in prezentul acord.

26. Preocuparile dumneavoastra
26.1 Daca aveti nelamuriri cu privire la materialul care apare pe site-ul nostru, va rugam sa contactati mihaelabanca@gmail.com
26.2 Firma noastra este inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL , avand nr. de inregisrare 22597.
Pentru alte informatii va rugam sa consultati site-ul : www.dataprotection.ro

Prin prezenta sunteti de acord si confirmati ca ati citit, ati inteles, ati luat in considerare si acceptati acest Acord si ca, prin utilizarea sau accesarea site-urilor si / sau a aplicatiilor PFA BANCA N.MIHAELA, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile stabilite in acest document.

[ultimate_gdpr_terms_accept]

Va multumim ca ati vizitat site-ul nostru!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept